Metalurgia Cluj
Metalurgia Cluj
Metalurgia Cluj
Metalurgia Cluj
Metalurgia Cluj
Metalurgia Cluj

 

      Experienţa acumulată şi calitatea produselor noastre a făcut ca multe din instituţiile bancare din ţară precum şi alte instituţii financiare dar nu numai, să apeleze la serviciile noastre pentru dotarea lor cu seifuri sau uşi tezaur.

    Construcţia caselor de bani este din metal cu pereţi dubli, blindaţi cu beton, asigurând o bună protecţie antiefracţie precum şi rezistenţa la temperaturi ridicate.
    Uşa este prevăzută cu un închizător cu cifru şi una sau două broaşte de siguranţă în funcţie de tipul seifului.

    Grosimea blindajului este de 40 mm.
    Pentru toate acestea oferim garanţie 2 ani şi service post garanţie.
    Pe lângă aceste produse tip putem executa orice comandă specială în  funcţie de dimensiunile şi caracteristicile cerute de către client.


    SCM METALURGIA dispune de posibilităţi de a efectua construcţii – montaj la solicitarea partenerilor de afaceri, dispunând de echipe mobile.
   Executăm profile şi accesorii din metal pentru copertine, staţii de benzină şi diverse lucrări din profile metalice, prelucrări prin aşchierea metalelor, lucrări din inox.

 

    Prin dotare, atelierele, pe lângă maşinile unelte clasice (strunguri, freze, raboteze, maşini de rectificat) dispun de prese cu excentric de 10 t forţă, 60 t forţă, presă hidraulică de 120 t forţă, ghilotine, presă de îndoit tabla (Abkant).

Metalurgia Cluj
  Copyright 2007-2022 S.C. KYO INC S.R.L. | Toate drepturile rezervate